ISTORIC

Compania HOUSEFIT este una dintre cele mai mari corporatii internationale, a fost fondata la sfarsitul anilor ’70 ai secolului trecut in Statele Unite ale Americii.

Scopul companiei nou infiintate era producerea de echipamente fitness pentru uz casnic. O conceptie noua la acel timp, care necesita noi abordari si solutii tehnice.

Specificitatea  produsului necesita o reducere a dimensiunilor echipamentelor pentru a le face cat mai accesibile si usor de utilizat la domiciliu. Noile echipamente fitness includ: benzi de alergare, biciclete eliptice si magnetice, steppere, banci pentru forta, aparate multifunctionale, diferite accesorii pentru fitness.

Astfel a fost inregistrata marca “HOUSEFIT” iar celebra  DIPHILLEYA  pe logo-ul marcii exprima siguranta ecologica, prietenie si sanatate.

Noile echipamente fitness au fost apreciate de milioane de persoane, adepti ai unui stil sanatos de viata care au inceput sa isi echipeze casele cu aceste echipamente de dimensiuni mici.

Initial marca HouseFit era cunoscuta doar in cateva tari  ca Statele Unite, Canada si Japonia. Treptat a cucerit recunostinta iubitorilor de sport din China, Rusia, Italia, Germania, Cehia, Slovenia, Belorusia, Moldova, Letonia, Kazachstan, Romania.

Pentru fabricarea aparatelor fitness marca HOUSEFIT sunt selectate materiale ecologice cu rezistenta sporita, iar dotarea lor cu echipamente electronice permite monitorizarea parametrilor de timp, viteza, calorii.

In Romania marca HOUSEFIT a aparut in anul 2014 fiind o marca inregistrata la nivel comunitar. SC HOUSEFIT SRL este importator si distribuitor unic a produselor acestui brand.

Site-ul nostru va poate oferi informatii referitor la gama de produse care pot fi achizitionate din magazinul nostru ONLINE.

Aici veti putea gasi un sortiment diversificat de articole fitness: benzi de alergare mecanice si magnetice, biciclete eliptice, biciclete magnetice, steppere, aparate vibromasaj, aparate multifunctionale, banci pentru abdomen, cat si o gama larga de accesorii fitness puse la dispozitia celor care doresc sa faca miscare acasa.

Pentru informatii, membrii echipei noastre va stau la dispozitie oricand !

DATE DE CONTACT

Telefon: 0232 242 121
Mobil: 0756 019 666

Email 1: office@housefit.ro
Email 2:
marketing@housefit.ro

001 - Insurance DocumentCreated with Sketch.

Nr. reg. com.: J22/1435/2014
CUI:
RO33581058

Sediu Social: Mun. Iași, jud. Iași
Bld. T. Vladimirescu, Nr.105