COLABORARE

Fie ca doresti sa deschizi un business in domeniul sportului, fie ca vrei sa-ti dezvolti afacerea, nu ezita sa ne contactezi.

Venim cu propuneri si oferte personalizate de colaborare pentru toti cei ce doresc sa-si deschida un magazin de articole sportive sau detin un magazin on-line de articole fitness. Produsele pot fi vizualizate in magazinul de prezentare din Iasi, Romania, cat si in magazinul nostru ONLINE.

DISTRIBUTIE

Iti vom oferi produse de calitate si vei beneficia de cel mai bun pret de pe piata!

AVANTAJELE TALE DE LA HOUSEFIT

Acum nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru livrare. Ne ocupam noi de toate! Livram pe intreg teritoriul Romaniei!

Perioada de garantie pentru echipamentele fitness este pana la 2 ANI, in functie de tip si model. Toate conditiile de acordare a garantiei sunt expuse in certificatul de garantie eliberat cumparatorului la momentul achizitionarii produsului dorit.

Perioada reala de exploatare poate fi de 7 ani cu conditia respectarii regulilor de exploatare, iar daca luam in considerare siguranta si calitatea inalta a produselor, acest termen poate fi depasit.

Partile defecte ale articolelor de fitness aflate in perioada de garantie se repara sau se inlocuiesc cu altele noi gratuit. Decizia cu privire la repararea sau inlocuirea partilor defecte ramane la latitudinea service-ului.

Deasemenea suntem disponibili sa va oferim serviciu de service si dupa expirarea termenului de garantie. In cazul aparitiei unor probleme tehnice sau de exploatare adresati-va consultantilor nostri, care va vor ajuta cu un sfat practic si rapid.
Asamblarea in judetul IASI este gratuita. Daca doriti asamblarea in alta localitate din Romania, nu ezitati sa ne contactati!

CONTACTEAZA-NE!

office@housefit.com.ro
Iasi, Bld. Tudor Vladimirescu, Nr.105, Bl.105, Sc.B, Et.3, Ap.15