Fără categorie

FATHER & SON – Un proiect ce merită povestit

Biciclete chopper, custom-made.

 

Un client ProVelo și-a dorit două biciclete mai deosebite, a venit cu ideea apoi am lucrat împreună la acest proiect, intitulat „Father & Son”.

A adus multă bucurie atât echipei noastre, dar mai ales micuțului biciclist.

Bicicletele custom made cu un aspect deosebit de chopper, iar în materie de biking două lucruri le definesc : comode și trendy!

 

 

 

Proiectul a pornit din pasiunea pentru biciclete, relația dintre tată și fiu, iar al treilea motiv de a ne testa iscusința!
Din păcate bicicleta chopper nu va fi niciodată cea mai rapidă și nici nu va coborî scările prea bine, nu vei putea merge cu ea pe cărări pline de pământ moale sau rădăcini și nici nu vei face trick-uri în parc cu ea.

Dar, cu siguranță va ieși în evidență, doar este Harley Davidson-ul bicicletelor.

În ceea ce privește transportul pe două roți, bicicletele chopper sunt una dintre cele mai noi mode.

Cu un aspect retro, comode și sigure, amintesc într-o oarecare măsura de bicicletele Pegas din copilărie cu cadrul jos și șaua lungă – acestea având însă un aer mai agresiv dat de roțile mari și groase și furca alungită. Sunt folosite exact pentru ce au fost construite, și anume pentru plimbări.

 

 

Hidrotransfer – colantare prin transfer cu apa.

 

Numit hidrotransfer, acest proces este folosit pentru a decora o varietate de obiecte 3D, precum materiale plastice, sticlă, lemn sau metal.

Colantarea prin transfer cu apa este soluția perfectă de înfoliere fără niciun fel de cute, bule de aer sau apă.

Primul pas constă în alegerea modelului și imprimarea lui pe un film de vinil solubil în apă. Apoi se întinde într-un bazin special pentru hidrotransfer peste care se aplică o soluție activatoare.

În timp ce filmul se dizolvă, modelul imprimat plutește uniform pe partea de sus a apei. Piesele se scufundă în apă, iar filmul acoperă întreaga suprafață creând un finisaj continuu.

Rezultatul? Spectaculos!

 

 

Sursa: provelo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *