Biciclete stationare

Antrenament bicicleta stationara pentru incepatori #VIDEO

Pentru ca in ultimile 2 articole am vorbit despre Cum sa iti setezi bicicleta stationara pentru un antrenament excelent  si

Cum sa iti alegi bicicleta stationara potrivita pentru tine – mic ghid de cumparare a unei biciclete stationare, astazi este timpul sa vorbim si despre cum sa te antrenezi daca ai achizitionat o astfel de bicicleta, mai ales daca esti incepator.

Antrenamentul de astazi dureaza aproximativ 10 minute, videoclipul fiind impartit in 3 parti. Partea de incalzire ce dureaza aproximativ 3 minute, partea de antrenament ce dureaza in jur de 3 minute si 30 de secunde si partea de „racire” a antrenamentului, ce dureaza tot cam 3 minute. Antrenamentul este unul usor, dupa cum am spus si mai sus, este pentru incepatori si are menirea de a te obisnui cu antrenamentele astfel incat sa evoluezi si sa ajungi la greutatea sau forma fizica dorite.

 

Inainte de a incepe insa, urmareste videoclipul o data, pentru a te familiariza cu antrenamentul, apoi urca-te pe bicicleta, da play videoclipului si incepe sa te antrenezi!

 

Datorita unor probleme tehnice nu am putut incarca videoclipul direct pe site, il gasesti insa aici: Video Antrenament

 

 

Inapoi la lista

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.